Thursday, 3 November 2016

Info Menarik Yang Anda Mesti Baca:

loading...
Kami Bukan Orang Berada|Luah seorang bapa Nirman yang terlantar di kantil hospital ismail dengan anak Nazirul Ashaf 3 tahun yang merupakan mangsa kemalangan langgar lari di pasir gudang pada dua hari lepas.Dalam kejadian itu mangsa, Nirman, cedera teruk di bahagian muka dan badan, manakala anaknya,cedera di kepala dan calar di bahagian tangan kanan.


Menurut Doktor, mangsa yang tingga di kampung haji suhut ulu tiram bukan berasal dari keluarga berada,mereka terpaksa perlu menanggung kos rawatan dan perbelanjaan pesakit sebanyak RM5,000.

“Dua anak beranak ini memerlukan deposit sebanyak RM3,000 untuk membuat pembedahan. Kos keseluruhan pula adalah sebanyak RM4,000 dan belum termasuk pembayaran bil semasa di hospital.

“Jumlah keseluruhan setakat ini yang perlu ditanggung keluarga mangsa adalah sebanyak RM5,000. Kami mengharapkan bantuan dari anda semua,” katanya.

Diharap segala bantuan dapat disalurkan terus kepada mangsa yang berada di Hospital sultan ismail kerana mempunyai kesulitan akaun bank,segala jasa baik ramai amatlah diperlukan.untuk maklumat lanjut lanjut sila hubungi 0107780480 Mohd Noor


Kredit: http://malaysianewsss.blogspot.my

Lagi Info Menarik Mesti Baca!

loading...