Saturday, 3 December 2016

Info Menarik Yang Anda Mesti Baca:

loading...
AJK PAS Pusat Nafi Terlibat Perbualan Tidak Senonoh Di FB Mesengger - Gambar2 Tersebar Itu Fake Kata Mokhtar Senik.
Gambar fake.

Tiada kaitan dengan dirinya.Satu lagi fitnah untuk menjatuhkan dia.

Ini susulan beberapa gambar screenshot yang dikatakan perbualan antara Ustaz Mokthar Senik bersama seorang janda anak satu tersebar di laman sosial.

Gambar-gambar itu mula dimuatnaik pada semalam dan tersebar secara meluas sejak itu.

Beberapa penyokong-penyokong Ustaz Mokhtar Senik bertanyakan kesahihan tentang penyebaran itu namun dinafikan oleh UMS sendiri.

Antara respon UMS ;

https://4.bp.blogspot.com/-RqX16KnwSbc/WEA-RkMtcnI/AAAAAAAATGs/Z90eRYvmc3s42MAT1hBR79nC2qUqs2dzACLcB/s400/UMS.jpg


Walaupun telah dinafikan, penyebaran gambar-gambar berkenaan tidak terhenti disitu bahkan bertambah mengelirukan netizens yang mengikuti pendedahan tersebut.

Ini kerana Ustaz Mokhtar Senik secara tiba-tibanya menukar nama di profile FBnya.

Dan, serentak dengan itu, individu yang menyebarkan gambar2 perbualan tidak senonoh antara Ustaz (kononnya) bersama janda anak satu turut menyebarkan perbualan2 UMS dengan nama yang baru ditukar.

Lalu menimbulkan persoalan di kalangan netizens.https://1.bp.blogspot.com/-wWbRyl7VNZ4/WEA_Z_v3YnI/AAAAAAAATG0/0Kq6K_oOWdw1C9tzexVzJtMcDEs-nuyIgCLcB/s400/UMS%2B2.jpg


Pengkomen-pengkomen di wall Alexander Pittsuwan Thomprason II turut menyeru agar tindakan saman dibuat terhadap individu tersebut jika pendedahan itu adalah merupakan satu fitnah buat UMS.https://3.bp.blogspot.com/-QM9IJigBuoo/WEBAkO9x2AI/AAAAAAAATG8/C4N5dA084wk9x7daplei8zAHmtvruBN7ACLcB/s400/Nama%2BLama.jpg

https://1.bp.blogspot.com/--TppIMBHx9U/WEBAlOqpXiI/AAAAAAAATHA/2tvizf1ZZ8gpEk2k-VhJZsYWhT_rAFYwwCLcB/s400/Nama%2BBaru.jpgPihak kami juga dimaklumkan selepas ini pendedahan lebih extreme akan dilakukan oleh individu tersebut mengenai Ustaz Mokhtar Senik.

Mungkin ada benarnya jika UMS saman sahaja individu tersebut kerana mencemarkan kredibliti UMS. Berdasarkan tinjauan rambang, didapati netizens mempercayai sebaran tersebut.

- amenoworld

Lagi Info Menarik Mesti Baca!

loading...